Μια νέα αναφορά από την Display Supply Chain δίνει μια ιδέα για το τι έχουμε να περιμένουμε στον τομέα των foldable smartphones – όχι ότι δεν ξέρουμε ήδη πολλά, αλλά είναι διαφορετικό να έχεις πληροφορίες από πηγές της βιομηχανίας. Όλα καλά με τα foldable που έρχονται, αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι το αναδιπλούμενο της Honor που λογικά θα ονομάζεται Magic Fold, γιατί είναι το πρώτο της εταιρείας και θα χρησιμοποιεί GSM.

Η συσκευή λέγεται ότι θα χρησιμοποιεί in-folding panel των BOE και Visionox και θα διατεθεί στην αγορά προς το τέλος του τρέχοντος έτους. Πριν από την έλευση του Honor Magic Fold περιμένουμε να κυκλοφορήσει foldable η Vivo και η Xiaomi να λανσάρει το δεύτερο μοντέλο της, και τα δύο θα έχουν το νέο UTG panel της Samsung. Η Motorola φημολογείται ότι θα κάνει ένα διάλειμμα και θα επανέλθει στην αγορά των foldables το 2022.

Επιπλέον, το Samsung Z Fold 3 θα είναι το πρώτο foldable smartphone με under-display κάμερα και το πρώτο που θα αντικαταστήσει τον κυκλικό πολωτή με έγχρωμο φίλτρο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του πάχος, την αύξηση της φωτεινότητας, και την αποδοτικότερη κατανάλωση ισχύος. Επίσης περιμένουμε υποστήριξη S Pen.

Η έκθεση αναλύει λεπτομερώς το νέο foldable panel της Samsung, αναφέροντας ότι είναι 40% παχύτερο από αυτό που χρησιμοποιείται στο Z Fold 2, κυρίως λόγω του ψηφιοποιητή και του νέου στρώματος προστασίας από θραύση που βρίσκεται κάτω από την ίδια την οθόνη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.