Περιμένουμε η Xiaomi να παρουσιάσει τα 13 series – βασικό και Pro – τον Νοέμβριο, καθώς θα προσπαθήσει να προλάβει την κυκλοφορία του πρώτου SD8Gen2 smartphone, τον νεότερο flagship επεξεργαστή της Qualcomm τον οποίο αναμένεται η εταιρεία να παρουσιάσει νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.

Καθώς πλησιάζουμε στο φαινομενικό λανσάρισμα των smartphones τα leaks πληθαίνουν. Αυτή τη φορά έχουμε το πέρασμα του 13 Pro από τη 3C. Η πιστοποίηση αποκαλύπτει / επιβεβαιώνει ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα υποστηρίζει 120W γρήγορη φόρτιση. Βέβαια, περιμένουμε μεγαλύτερη μπαταρία, άρα αυξημένο χρόνο πλήρωσης 0-100%.

Παλαιότερα, είχε διαρρεύσει μία φωτογραφία που υποτίθεται δείχνει το Xiaomi 13 Pro και αποκαλύπτει ορισμένα χαρακτηριστικά του. Σχεδιαστικά δεν έχουμε κάτι ιδιαίτερο, αφού βλέπουμε ένα ακόμα smartphone με punch hole και curved οθόνη.

Από άποψη χαρακτηριστικών, το 13 Pro μπορεί να έχει 12GB μνήμη RAM με τεχνολογία επέκτασης μέχρι 3GB, επεξεργαστή χρονισμένο στα 3.0GHz που όπως είπαμε αναμένεται να είναι ο Snapdragon 8 Gen 2, και να τρέχει MIUI 14 βασισμένο σε Android 13 – πιθανότατα out of the box.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.