Η κινέζικη κατασκευάστρια λάνσαρε τα Redmi Note 11 που είναι διαθέσιμα στην Κίνα και έχουν πουλήσει ήδη πάνω από 500.000 κομμάτια. Δεν ξέρουμε ακόμα πότε η εταιρεία θα φέρει τα τηλέφωνα στην Ευρώπη, αλλά έχουμε νεότερες πληροφορίες για τα global μοντέλα.

Σύμφωνα με πηγές τα global Note 11 θα έχουν νεό εντελώς διαφορετικό design από αυτό των κινέζικων εκδόσεων. Επιπλέον, τα global μοντέλα θα έχουν μεγάλες διαφορές και στα χαρακτηριστικά τους.

Οι πληροφορίες που έχουμε λένε ότι τα global Redmi Note 11 θα έχουν επεξεργαστές Snapdragon, αντί για Dimensity που διαθέτουν οι κινέζικες εκδόσεις. Γνωστός leaker έχει αναφέρει επίσης ότι η εταιρεία έχει χαμηλό απόθεμα Dimensity επεξεργαστών. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι μάλλον οι global εκδόσεις των Note 11 θα έρχονται με Snapdragon 778G Plus και Snapdragon 695.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.