Φυσικά ο καθένας μας μπορεί να χρησιμοποιήσει την κάρτα του εκεί που υποστηρίζεται για να πληρώσει τους λογαριασμούς του ανέξοδα. Για παράδειγμα στη Cosmote, αντί να πληρώσεις με κωδικό RF από κάποια τράπεζα και να επωμιστείς την προμήθειά της, μπορείς να πας στο My Cosmote και να βάλεις την κάρτα σου να πληρώσεις ανέξοδα. Δυστυχώς όμως δεν υποστηρίζουν όλοι οι οργανισμοί κάρτες. Π

Βάλε εδώ το email σου και κάνε εγγραφή στο Payzy

Ωστόσο σε αυτό το άρθρο κάνουμε μισ σύντομα αναορά σε κάτι που μας άρεσε ιδιαίτερα με το Payzy. Για 1 ευρώ πληρωμής που κάνεις με κωδικό RF σου δίνει 1 coin. 100 coins αντιστοιχούν σε 1 ευρώ και μπορούν να εξαργυρωθούν σε μετρητά. Αν πληρώσει κάποιος για παράδειγμα το ρεύμα του, 50 ευρώ στην Ηρών θα πάρει 50 coins. Το Payzy χρεώνει 40 λεπτά τη συναλλαγή και σου μένουν και 10 coins που αντιστοιχούν σε 10 λεπτά, οπότε μας έρχεται δωρεάν η πληρωμή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Payzy μπορεί να φορτιστεί με οποιαδήποτε κάρτα, ακόμη και με αυτή των επιδομάτων, όπως Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα. Τέλος, δίνει και 5 ευρώ σε όποιον εγγραφεί μέχρι 19.2.

Βάλε εδώ το email σου και κάνε εγγραφή στο Payzy

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.