Το Samsung Dex αποτελεί έναν ξεχωριστό τρόπο να μετατρέψεις το τηλέφωνό σου ή το tablet σε ένα πραγματικό PC. Αρχικά, το σύστημα απαιτούσε από εσένα να συνδέσεις τη συσκευή σου σε ένα dock, αλλά από τότε έχει εξελιχθεί και λειτουργεί απευθείας όταν συνδεθεί σε ένα monitor με ένα απλό USB C σε HDMI καλώδιο. Με το Note 10, το Dex υποστηρίζει πλέον ένα νέο mode που βρίσκεται στο εσωτερικό του λειτουργικού συστήματος, ώστε το τηλέφωνο και ο υπολογιστής να συνεχίσουν να συνυπάρχουν στην ίδια οθόνη.

Το interface παραμένει το ίδιο όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις του Dex αλλά πλέον τρέχει σαν μια εφαρμογή στον υπολογιστή σου, επιτρέποντας την αλληλεπίδραση με το λειτουργικό του τηλεφώνου, την απάντηση σε κλήσεις, την αποστολή μηνυμάτων και όλα αυτά, ενώ ακριβώς δίπλα βρίσκονται και οι εφαρμογές του PC σου. Επιπλέον, μπορείς να κάνεις drag and drop αρχείων από το παράθυρο του Dex στον υπολογιστή σου, κάνοντας ευκολότερη τη διαδικασία διαμοιρασμού μεγάλων εγγράφων από τη μια συσκευή στην άλλη.

Το Dex είναι διαφορετικό από το Link to Windows feature που έρχεται με το Note 10, καθώς το τελευταίο σου επιτρέπει να αλληλεπιδράς με τις ειδοποιήσεις και τα μηνύματα από το PC χωρίς το πλήρες mirroring των εφαρμογών του handset στον υπολογιστή. Τέλος, το Dex απαιτεί μια σύνδεση USB C μεταξύ του τηλεφώνου και του υπολογιστή αλλά ελπίζουμε η Samsung να εργαστεί πάνω σε ένα wireless mode για το μέλλον.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.