Πριν μερικές εβδομάδες έγινε γνωστό ότι η Google ετοιμάζει νέα social χαρακτηριστικά για την εφαρμογή Play Games. Το XDA Developers είχε εντοπίσει ένα στοιχείο που ονομάζονταν Play Together. Φαίνεται ότι η εταιρεία ξεκίνησε τη διάθεση των νέων features.

Ένας απλός τρόπος να διαπιστώσει κάποιος αν έχει στη διάθεση του τα νέα χαρακτηριστικά είναι να ελέγξει αν στην αρχική σελίδα του app υπάρχει το κουμπί “Social” στο κύριο μενού, που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης.

Εμείς έχουμε στις συσκευές μας την έκδοση “2020.03.16841” του Play Games και το κουμπί Social υπάρχει. Επιπλέον, μόλις ανοίξαμε το app, μετά το update, εμφανίστηκαν στην οθόνη μερικά πλαίσια που απαιτούσαν να πραγματοποιήσουμε κάποιες ρυθμίσεις.

Στο Social υπάρχει μία καρτέλα “Friends”, σε αυτή την καρτέλα εμφανίζονται άτομα από τις επαφές του χρήστη, τα οποία προφανώς χρησιμοποιούν το app. Από εκεί και έπειτα, όταν προσθέσουμε κάποιον στη λίστα φίλων του Play Games, μπορούμε να συγκρίνουμε τα στατιστικά μας, να δούμε τα παιχνίδια που παίζουν οι φίλοι μας, και ποιο παιχνίδι έπαιξαν πρόσφατα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.