Φαίνεται πως οι φήμες και οι διαρροές για το “high-end” PlayStation 4 Neo/4K επιβεβαιώνονται και επίσημα πλέον δια στόματος Andrew House, μέσω μιας συνέντευξης του στο Financial Times.

PlayStation-NEO

Συγκεκριμένα ο Andrew House ( Πρόεδρος του Global Chief Executive of Sony Interactive Entertainment) αναφέρθηκε στο φημολογούμενο high-end PS4 λέγοντας ότι θα είναι μια ανανεωμένη κονσόλα η οποία θα πωλείται ταυτόχρονα με την τωρινή αλλά σε πιο υψηλή τιμή.

Το PS4 Neo στοχεύει τους πιο απαιτητικούς gamers και τους καταναλωτές που διαθέτουν τηλεοράσεις με 4Κ ανάλυση. Επιπρόσθετα, και τα δύο μοντέλα θα υποστηρίζουν το επερχόμενο PlayStation VR.

Τέλος, διαβεβαίωσε ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι συμβατά με τα τωρινά μοντέλα και μερικά θα υποστηρίζουν τις επιπρόσθετες, νέες δυνατότητες του PS4 Neo.

Δυστυχώς όμως το νέο μοντέλο δεν θα παρουσιαστεί στην φετινή Ε3 προς μεγάλη απογοήτευση όλων.

Πηγή

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.