Τα Google Play System Updates είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του λειτουργικού συστήματος και επιτρέπουν στη Google να βελτιώνει τη συσκευή με μικρά νέα χαρακτηριστικά και λοιπά tweaks, χωρίς να αναγκαστεί να κυκλοφορήσει νέες Android εκδόσεις.

Play System Updates

Αν και τα updates διατίθενται αυτόματα από την Google, μπορούσες πάντα εσύ χειροκίνητα να ελέγξεις αν υπήρχε κάποια διαθέσιμη ενημέρωση. Ωστόσο, αυτό, γινόταν μέχρι πριν μια εβδομάδα, με την επιλογή να εξαφανίζεται για πολλά Samsung, Pixel, Xiaomi, Nothing και OnePlus smartphones.

Αποδεικνύεται ωστόσο ότι επρόκειτο περί bug και πως πλέον η εταιρεία το διορθώνει με μια νέα έκδοση του Google Play Store. Συγκεκριμένα, το Google Play Store v31.9.20-21 επαναφέρει το Check for Update button σε όλες τις συσκευές Android.

Και όπως συμβαίνει και με τα Google Play System updates, οι νέες εκδόσεις του Play Store αυτόματα εγκαθίστανται στη συσκευή σου μόλις κυκλοφορήσουν. Ωστόσο, μπορείς και χειροκίνητα να το κάνεις. Ανοίγεις το Play Store, πιέζεις τη φωτογραφία προφίλ σου και επιλέγεις το ρυθμίσεις. Στο Σχετικά με section θα βλέπεις την τρέχουσα έκδοση και την επιλογή για την Ενημέρωση του Play Store.

Αν δεν εμφανιστεί η νέα έκδοση στη συσκευή σου μην ανησυχείς. Το τηλέφωνο αυτόματα θα κατεβάσει και θα εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση, όταν αυτή γίνει διαθέσιμη, ή σε κάθε περίπτωση η δυνατότητα ελέγχου για System updates μπορεί να έχει επανέλθει στη συσκευή σου.

Disney+ Day : Στις 8 Σεπτεμβρίου – Το περιεχόμενο

Cosmote Mobile Internet Sim Only Pack : Απεριόριστα data για 3 μήνες με 25 ευρώ χωρίς δέσμευση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.