Το πολύ αναμενόμενο Pixel XL της Google, έκανε μόλις την εμφάνιση του μέσα σε renders μιας διάφανης θήκης. Το τηλέφωνο αναμένεται να γίνει επίσημο στις 4 Οκτωβρίου, μαζί με το μικρότερο Google Pixel. Το Pixel XL αναμένεται να διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών με ανάλυση 1440×2560. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται τοποθετημένος ο Snapdragon 820 με 4GB RAM, ενώ μια κάμερα στα 12MP θα βρίσκεται στο πίσω μέρος του τηλεφώνου.

new-renders-of-the-pixel-xl-jpg-5

Προηγούμενες διαρροές μας έχουν ήδη αποκαλύψει τον σχεδιασμό του Pixel XL αλλά και του Pixel. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν έναν αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, κάτω από την κάμερα με ένα γυάλινο κάλυμμα να καλύπτει την επιφάνεια τους. Μετά το γυάλινο μέρος, η Google έχει επιλέξει να συνεχίσει την κατασκευή τους με μέταλλο. Όπως θα δείτε και στα παραπάνω renders, στο κάτω μέρος του Pixel XL βρίσκεται ένα σύμβολο “G” που συμβολίζει φυσικά το λογότυπο της Google.

Μέχρι στιγμής, αυτό είναι το μόνο branding που έχουμε δει σε εικόνες του τηλεφώνου και ενώ την κατασκευή λέγεται ότι έχει αναλάβει η HTC, δεν φαίνεται να υπάρχει καμία αναφορά για αυτήν πάνω στην συσκευή.

Οι τελευταίες διαρροές αναφέρουν ότι και οι δύο συσκευές θα κυκλοφορήσουν μαζί με το Android 7.1.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ