Ο Pixel Launcher όπως όλοι γνωρίζουμε έρχεται προεγκατεστημένος σε όλα τα Pixel smartphones. Αν και μπορεί να μην προσφέρει τα ίδια επίπεδα εξατομίκευσης όπως άλλοι launchers προσφέρει ορισμένα χαρακτηριστικά που δεν τα έχουν άλλα smartphones. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει το At a Glance widget στη κορυφή, ενώ και η αναζήτησή του είναι ένα ακόμη δυνατό feature. Το Pixel Search είναι ακριβώς η εφαρμογή, η οποία φέρνει την εν λόγω εμπειρία σε όλα τα Android smartphones.

Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, ο χρήστης καλείτε να εκκινήσει το app μέσω του εικονιδίου ή μέσω του ανάλογου widget που μπορεί να προσθέσει. Θα χρειαστεί να δώσεις τις απαραίτητες άδειες για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά, με τον developer να αναφέρει ότι όλα τα δεδομένα αναλύονται και χρησιμοποιούνται τοπικά και διαγράφοντα μετά την αφαίρεσή του.

Στις ρυθμίσεις της συσκευής μπορείς να ορίσεις τις επιλογές σου, όπως τι θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα της αναζήτησης που κάνεις, να αλλάξεις το θέμα, ενώ διαθέτει και ένα χαρακτηριστικό που δεν προσφέρει ο Pixel Launcher από τον οποίο αντλεί έμπνευση. Μπορείς δηλαδή να ρυθμίσεις να εκκινεί το πρώτο app που παρουσιάζεται ως αποτέλεσμα αναζήτησης ενεργοποιώντας το toggle Quick app Launch στις ρυθμίσεις.

Το βρίσκεις εδώ στο Play Store

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.