Η Google φαίνεται ότι είχε ετοιμαστεί για τη μεγαλύτερη παραγγελία συσκευών για το λανσάρισμα. Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στους προμηθευτές της Google, η εταιρεία απαίτησε περισσότερες από 8 εκατομμύρια μονάδες της σειράς Google Pixel 7.

Μάλιστα, είχε αναφέρει σε πολλούς προμηθευτές της ότι σκοπεύει να διπλασιάσει τις πωλήσεις smartphone συσκευών για το 2023 σε σχέση με το 2022. Τα σχέδια αυτά της Google την καθιστούν ως τη μοναδική εταιρεία η οποία συνεχίζει να σημειώνει ανάπτυξη εν μέσω σοβαρής επιβράδυνσης της οικονομικής δραστηριότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η παγκόσμια αγορά smartphone συσκευών σημείωσε πτώση κατά 11% και 9% χρόνο με το χρόνο στο πρώτο και δεύτερο τρίμηνο του 22 σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Canalys. Η αλήθεια είναι ότι η Google βλέπει πιο σοβαρά το κομμάτι των smartphones, καθώς υπενθυμίζουμε ότι με την οικογένεια των Pixel 6 εισήγαγε το Tensor chip, με τη σειρά εκείνη να είχε χαρακτηριστεί ως η πιο γρήγορη σε πωλήσεις οικογένεια συσκευών. Η εταιρεία θέλει με τα Pixel 7 να σπάσει όλα τα ρεκόρ της οικογένειας Pixel φέρνοντάς το στα χέρια περισσότερων χρηστών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.