Τα Pixel smartphones της Google είναι ορισμένα από τα καλύτερα που κάποιος μπορεί να αγοράσει, ωστόσο η global διαθεσιμότητα αποτελεί μια πρόκληση. Εκτός από τις ΗΠΑ, η διαθεσιμότητα των συσκευών της Google στην Ευρώπη, τα προηγούμενα χρόνια ήταν περιορισμένη, ωστόσο κάτι φαίνεται να αλλάζει φέτος.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ετοιμάζει hardware events σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, κάτι που δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι η διαθεσιμότητα θα είναι καλύτερη από ποτέ άλλοτε.  Πιο συγκεκριμένα, η Google στέλνει προσκλήσεις για events στη Δανία, Νορβηγία, Σουηδία και Ολλανδία, με αυτά να διεξάγονται στις πρωτεύουσες των τεσσάρων χωρών, Κοπεγχάγη, Όσλο, Στοκχόλμη και Άμστερνταμ.

Τα Pixel smartphones είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα στη Γαλλία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία και Ιρλανδία, και αν το Pixel 7 φθάσει σε αυτές τις χώρες που αναφέραμε πιο πάνω, ο συνολικός αριθμός των χωρών στις οποίες θα κυκλοφορούν επίσημα αυξάνεται σε 10.

Φθηνότερα τα Xiaomi 12Τ & Xiaomi 12T Pro : Αναλυτικά οι τιμές για κάθε μοντέλο

Πριν από λίγες ημέρες, η Google δημοσίευσε ένα video το οποίο έδειχνε το design των Google Pixel 7 και Google Pixel 7 Pro.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτές οι χώρες που γράφει το άρθρο ότι θα γίνουν τα events ανήκουν στο Google store και έχουν επίσημη υποστήριξη τα pixel phone’s.Ακομα έχουν ξεκλειδωτο το 5G .Το θέμα σύμφωνα με το άρθρο είναι αν θα μπορούν οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες σαν την Ελλάδα να αγοράζουν pixel phone’s με εγγύηση και 5G δίκτυο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.