Η σειρά Pixel 7 αναμένεται να αποτελέσει μια μικρή αναβάθμιση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, σε κάθε περίπτωση όμως σήμερα έχουμε στη διάθεσή μας τα πλήρη χαρακτηριστικά των εν λόγω συσκευών.

Πιο συγκεκιρμένα θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε μια οθόνη τω 6.7 ιντσών και μια των 6.3 ιντσών στα Pixel 7 Pro και Pixel 7, με QHD 120Hz και FHD 90Hz panels. Θα εξοπλιστούν με 12GB RAM και 8GB RAM αντίστοιχα, ενώ και τα δυο θα προσφέρουν 128GB και 256GB με το Tensor G2.

Το leak επιβεβαιώνει επίσης ότι θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε face unlock όπως και fingerprint unlock. Παράλληλα, σύμφωνα με τον κατάλογο των τεχνικών χαρακτηριστικών, το Pixel 7 θα έχει τα ίδια camera specs με τον προκάτοχο. Ειδικότερα, μια 50MP κύρια κάμερα, μια 12MP ultrawide, χωρίς όμως τηλεφακό. Μπροστά, θα υπάρχει μια των 10.8MP για selfies και Face Unlock.

Το Pixel 7 Pro από την μεριά του θα εξοπλιστεί με μια 50MP κύρια, μια 12MP ultrawide και μια 10.8MP selfie, ενώ θα υπάρχει πλέον και τηλεφακός στο πίσω μέρος των 48MP. Αυτή τη φορά όμως 5x για μέγιστο zoom 30x.

Τέλος, αναφέρονται και δυο χαρακτηριστικά, τα Movie Motion Blur και Macro Focus. Αν και δεν έχουμε κάποια περιγραφή για αυτά, το πρώτο φαντάζει σαν το Cinematic Mode της Apple στα iPhones, ενώ το Macro Focus θα χρησιμοποιεί τον telephoto σαν macro.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.