Η Google δεν θέλει να κάνει μεγάλο ντόρο αυτό το διάστημα, ωστόσο αποτελεί κοινό μυστικό ότι εργάζεται με τη Samsung για να δημιουργήσει τo Tensor SoC το οποίο βρίσκεται εντός της σειράς Pixel 6. Αυτή τη χρονιά τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro αναμένεται να εξοπλίζονται με το Tensor G2 και οι πρώτες πληροφορίες είναι γεγονός.

Πιο συγκεκριμένα, ο Kuba Wojciechowski, ένας developer, αναφέρει στο Twitter ένα πρόσφατο Geekbench listing που προέρχεται από το Pixel 7 Pro. Πιο συγκεκριμένα θα περιλαμβάνει τέσσερις Arm Cortex-A55 cores, δυο Cortex A76 αλλά και δυο Cortex-X1 υψηλών επιδόσεων. Μάλιστα, οι συχνότητες εμφανίζονται ανεβασμένες, κατά 100MHz οι A76, ενώ το Cortex X1 κατά 50Mhz στα 2.85Ghz.

Πριν από μερικές ημέρες το κανάλι Unbox Therapy στο Youtube, δημοσίευσε ένα hands on video των Google Pixel 7. Το video παρουσιάζει λειτουργικά prototypes των Pixel 7 και Pixel 7 Pro. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για ό,τι πιο κοντά θα δούμε στη τελική έκδοση των συσκευών.

Το καλύτερο είναι ότι τα εν λόγω prototypes είναι πλήρως λειτουργικά, με το βίντεο να μας προσφέρει μια καλή πρώτη ματιά στις οθόνες των συσκευών, στα bezels και πως συγκρίνονται με τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.