Όπως επισημαίνει σε σημερινό του δημοσίευμα το Reuters, η Google δεν είναι έτοιμη να ανακοινώσει πως το Face Unlock του Google Pixel 7 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πιστοποίηση της ταυτότητας κατά τη διάρκεια πληρωμών. Δυστυχώς, στη σειρά Google Pixel 7 μόνο ο σαρωτής εντός οθόνης μπορεί να αξιοποιηθεί για την πιστοποίηση της ταυτότητας.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι το 2019, η σειρά Pixel 4 είχε ασφαλές Face Unlock χρησιμοποιώντας τα ίδια εξαρτήματα που χρησιμοποιούσε το TrueDepth σύστημα της Apple. Αλλά η εύρεση των εξαρτημάτων ήταν πολύ πιο ακριβή για την Google καθώς παράχθηκαν πολύ λιγότερα Pixel 4 smartphones.

Εν ολίγοις, το Face Unlock στη σειρά Pixel 7 περιορίζεται στο ξεκλείδωμα της οθόνης κλειδώματος και μόνο. Το Face ID ξεκίνησε στα iPhone μοντέλα την εποχή του iPhone X το 2017 και παράγει ένα 3D depth map του προσώπου κάνοντάς το ως ένα από τα πιο ασφαλή συστήματα. Δεν μπορεί να ξεκλειδωθεί με φωτογραφία και φυσικά αν η Google δεν αισθάνεται έτοιμη, δείχνει ότι είναι τελικά καλύτερο για όλους μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.