Το Pixel 4a είναι η νέα οικονομική πρόταση της Google και πραγματικά πρόκειται για ένα μικρό αστέρι στο χώρο των Android smartphones. Είναι οικονομικό, η κάμερα είναι πραγματικά εξαιρετική και έχει δυνατή διάρκεια μπαταρίας. Αλλά τα Pixels έρχονται και με ένα πρόσθετο πλεονέκτημα. Η υποστήριξη για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, ενημερώσεις δηλαδή του Android που δεν θα τις κοιτάς με το κιάλι.

Καθώς τα τηλέφωνα γίνονται όλο και πιο ακριβά, ο κόσμος στρέφεται όλο και περισσότερο στη χρήση τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Περίπου 3 χρόνια κατά μέσο όρο, ένας χρήστης κρατά το smartphone του. Η Google με το Pixel 4a υπόσχεται τουλάχιστον 3 χρόνια ενημερώσεων του Android και security updates. Και η Google το τηρεί κάτι τέτοιο και το έχει αποδείξει άπειρες φορές.

Το Pixel 4a των 350 δολαρίων που είναι η επίσημη τιμή του, θα επιβιώσει τουλάχιστον μέχρι το 2023 όπως σημειώνει το androidpolice, που είναι πρωτάκουστο για ένα smartphone αυτής της τιμής. Η Samsung πρόσφατα δεσμεύτηκε ότι θα διαθέτει OS updates για ως 3 γενιές συσκευών, αλλά μάλλον μόνο για τα flagships smartphones.

Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι το iPhone SE θα συνεχίσει να ενημερώνεται, αρκετά μετά τη λήξη της επίσης υποστήριξης του Pixel 4a. Και πράγματι κάτι τέτοιο ισχύει. Αν αυτό που θέλεις είναι τα software updates για μεγάλο διάστημα, τότε η entry level πρόταση της Apple είναι η ιδανική λύση για εσένα, αλλά αν είσαι παντρεμένος με το Android, το 4a υπόσχεται software υποστήριξη μεγαλύτερη από οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο σε αυτή την τιμή.

Η κορυφαία κάμερα του 4a σε συνδυασμό με το software, τις πάνω του μέσου όρου επιδόσεις του λειτουργικού και την καλή αυτονομία για το μέγεθος και την τιμή του, σου δείχνει σίγουρα ότι θα είναι ένα τηλέφωνο που θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για αρκετό καιρό. Μας ανησυχεί μόνο, το θέμα της τιμής του στην Ελλάδα, καθώς σίγουρα δεν θα το δούμε εδώ σε αυτήν που ανακοινώθηκε και είναι η επίσημη τιμή, δηλαδή τα 350 δολάρια.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.