Η γρηγορότερη μαζικής παραγωγής φόρτιση, αυτή τη στιγμή, ανήκει στη Realme και είναι τα 240W που υποστηρίζει το GT Neo 5. Ωστόσο, μπορεί σύντομα η κινέζικη εταιρεία να χάσει τη θέση του ηγέτη στην ταχύτητα φόρτισης από τη Xiaomi, ή καλύτερα τη Redmi, καθώς το Note 12 Pro+ Magic Edition θα υποστηρίζει 300W φόρτιση.

Σύμφωνα με ανακoίνωση της εταιρείας στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo η ταχύτητα των 300W είναι προ των πυλών. Η εταιρεία παρουσίασε την αποτελεσματικότητα της φόρτισης χρησιμοποιώντας ένα πειραγμένο Note 12 Discovery Edition, με πειραγμένα υλικά μπαταρίας, διαφορετική κατασκευή φόρτισης, και 50 στοιχεία ασφάλειας, για να δείξει πόσο αποδοτική είναι η φόρτιση.

Στο βίντεο βλέπουμε ότι το τηλέφωνο φορτίζει στο 50% μέσα σε λιγότερο από 3 λεπτά, ενώ η πλήρης φόρτισης επιτυγχάνεται σε λιγότερο από 5 λεπτά. Επιπλέον, η εταιρεία αναφέρθηκε σε διάφορες λεπτομέρειες σχετικά με την τεχνολογία φόρτισης και κατονόμασε την πειραγμένη συσκευή ως “Redmi Note 12 Pro+ Magic Edition”.

Επιπλέον, ο γνωστός leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, έκανε μία ενδιαφέρουσα δημοσίευση η οποία περιέχει μόνο το όνομα της Redmi και τα 300W με ένα τικ δίπλα. Αυτό σημαίνει ότι ο leaker επιβεβαιώνει τον ερχομό της φόρτισης σε εμπορικό τηλέφωνο. Μένει να δούμε πότε θα κάνει ντεμπούτο και αν τελικά θα ανήκει στη σειρά Note 12.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.