Τα Public δίνουν την δυνατότητα ελέγχου της συσκευής σου για να πιστοποιήσουν την καλή λειτουργία της, ώστε να εξασφαλίσεις καλύτερη τιμή στην πώλησή της. Το κόστος της, 10 ευρώ. Η νέα υπηρεσία ακούει στην ονομασία Mobile Check και οι τεχνικοί της εταιρείας αναλαμβάνουν τον έλεγχο της συσκευής σου, ώστε να μπορέσεις να το πουλήσεις σε όσο το δυνατόν υψηλότερη τιμή.

Τι νόημα έχει όμως κάτι τέτοιο, αν μετά την έκδοση του πιστοποιητικού, χτυπήσεις, πετάξεις, γρατσουνίσεις τη συσκευή; Ο μόνος τρόπος που κάτι τέτοιο θα ήταν απαραίτητο είναι να πάτε μαζί με τον αγοραστή στο κατάστημα και να προβούν σε έλεγχο του smartphone επί τόπου.

Από την άλλη υπάρχει το Mobile Check+ το οποίο κοστίζει 20 ευρώ και στο οποίο περιλαμβάνονται ορισμένες πρόσθετες υπηρεσίες, όπως ο εσωτερικός έλεγχος και η αντικατάσταση της μπαταρίας. Στην τιμή του συμπεριλαμβάνεται το κόστος εργασίας για την αντικατάσταση της μπαταρίας, όχι όμως το ανταλλακτικό και δεν εφαρμόζεται σε κινητά εντός εγγύησης με ενσωματωμένη μπαταρία.

Μπορείτε να διαβάσετε πάντως, αν σας ενδιαφέρει περισσότερα εδώ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.