Μια ιστοσελίδα αναζήτησης φωτογραφιών έχει χαρακτηριστεί ως η πιο ανησυχητική στο internet. Ο λόγος για το PimEyes, που χρησιμοποιεί την AI η οποία σου επιτρέπει να δώσεις μια δική σου φωτογραφία και να αναζητήσει στο internet όλες τις πιθανές τοποθεσίες στις οποίες έχει αυτή έχει δημοσιευθεί.

Άλλοι θεωρούν ότι πρόκειται για ένα αξιόλογο εργαλείο ελέγχου της χρήσης των φωτογραφιών σου στο internet ενώ άλλοι επισημαίνουν πως αποτελεί το όνειρο κάθε stalker. Μάλιστα, έναντι κάποιου τιμήματος φυσικά, η ιστοσελίδα μπορεί να κάνει ακόμη πιο ενδελεχή αναζήτησης και να παρέχει μάλιστα και links προς κάθε φωτογραφία σου που εμφανίζεται online.

Μπορείς να τη βρεις εδώ

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και πώς ξέρουμε ότι αυτή η ιστοσελίδα δεν είναι phising? Δηλαδή ακόμα και να μην υπάρχει η φωτογραφία κάποιου δημοσιευμένη στο ίντερνετ, ε από περιέργεια και μόνο κάποιος θα βάλει τη φωτογραφία του για να δει αν όντως αληθεύει και τσουπ!! Τώρα η φωτογραφία του ΟΝΤΩΣ υπάρχει στο ίντερνετ και μάλιστα σε μηχανή ΑΙ. Τι!! Όχι?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.