Η Pika αποτελεί τη νέα startup του χώρου η οποία δημιούργησε ένα προηγμένο AI μοντέλο δημιουργίας video. Ο λόγος για το Pika 1.0, ένα μοντέλο generative τεχνητής νοημοσύνης ικανό να δημιουργήσει και να επεξεργάζεται video.

Είναι σε θέση να παράγει video από οποιεσδήποτε λέξεις δώσει ο χρήστης, σε οποιοδήποτε στυλ. Μπορεί επίσης να δεχθεί εικόνες στις οποίες θα βασιστεί για να τις μετατρέψει σε βίντεο, βάσει πάντα της περιγραφής που θα του δώσει ο χρήσης. Για παράδειγμα, μπορείς να του ζητήσεις να προσθέσει γυαλιά ηλίου σε έναν άνθρωπο ή σε ένα ζώο, να αλλάξεις τα ρούχα ενός ανθρώπου.

Μέχρι τώρα το generation εργαλείο της Pika ήταν μόνο διαθέσιμο μέσω του Discord. Πλέον η Pika το φέρνει και στο Web ανοίγοντας τις δυνατότητές του σε ένα ακόμη μεγαλύτερο κοινό. Δείτε πως λειτουργεί στο video που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.