Πριν λίγες ημέρες είδαμε φωτογραφίες από το υποτιθέμενο Moto X 2015, το οποίο φαινόταν να διαθέτει σαρωτή καρδιακών παλμών. Σύμφωνα με την πηγή, η συσκευή φοράει Snapdragon SoC, με 3GB RAM και Quad HD οθόνη.

Motorola Moto X 2014
Motorola Moto X 2014

Σήμερα οι διαρροές του Moto X 2015 συνεχίζουν, μέσα από μια νέα σειρά φωτογραφιών. Σύμφωνα με την πηγή, δεν υπάρχει σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στην συσκευή, ενώ συνεχίζει λέγοντας πως οι άλλες φωτογραφίες είναι από παλιότερα δείγματα της συσκευής και πως η τελική συσκευή δεν θα έχει σαρωτή εν τέλη.Τα πράγματα έχουν αρχίσει να περιπλέκονται γύρω από το Moto X 2015, κάτι που μας κάνει να το περιμένουμε με μεγαλύτερη ανυπομονησία. Όπως και να έχει, εμείς θα θέλαμε μια υλοποίηση με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, ειδικά τώρα που έρχεται υποστήριξη από το Android M.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.