Skip to content

Philips W6618: Ένα smartphone με αυτονομία 2 μηνών σε αναμονή!

Δημήτρης Καπατσώρης
Δημήτρης Καπατσώρης
Κοινοποίηση:
Philips W6618: Ένα smartphone με αυτονομία 2 μηνών σε αναμονή!

Όπως γνωρίζουμε μπαταρίες 4.000mAh συναντάμε κυρίως σε tablet και όχι σε smartphone. Ωστόσο υπάρχουν μερικά smartphone όπως το Lenovo P780 και το Eton Thor τα όποια αγγίζουν ή και ξεπερνάνε τα 4000mAh.

phillips w6618 5300mah (10)

Είχαμε εντυπωσιαστεί όταν είχαμε δει την μπαταρία των 5000mAh του Eton Thor. Τι θα λέγατε αν σας λέγαμε ότι υπάρχει smartphone με μεγαλύτερη μπαταρία; Μόλις χθες κυκλοφόρησε στην Κίνα το Philips W6618 στην τιμή των $273 και με μπαταρία 5.300mAh. Η συσκευή ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.3GHz της MediaTek, 1GB RAM, οθόνη 5″ ανάλυσης 540×960 και τρέχει Android 4.2.

Η συσκευή δεν είναι καθόλου λεπτή αφού αγγίζει τα 11.6mm, όμως μπορεί να αντέξει σε αναμονή περίπου 2 μήνες και έχει χρόνο ομιλίας 33 συνεχόμενες ώρες!

Συνήθως τα τηλέφωνα της εταιρείας είναι διαθέσιμα μόνο στην Ασία, οπότε λίγο δύσκολο να του δούμε από τα μέρη μας.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Δημήτρης Καπατσώρης

Δημήτρης Καπατσώρης

Μηχανολόγος Μηχανικός με εκτενείς γνώσεις σε PC και Mac. Εθισμένος στα gadgets, smartphones και οτιδήποτε "ηλεκτρονικό". Στον ελεύθερο του χρόνο προσπαθεί να μην feedάρει στο League of Legends.

Tags: philips
Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.