Ο Phil Schiller της Apple, σαν καλός μαρκετίστας, έδωσε μια συνέντευξη στο “The Talk Show” podcast και αποκάλυψε μεριές πληροφορίες για τις κατευθύνσεις της εταιρίας σχετικά με το iPhone, τον σχεδιασμό και άλλα.

Phil Schiller
Phil Schiller

Αρχικά, τα iPhones δεν θα γίνουν λεπτότερα από ότι είναι τώρα, αλλά μην περιμένετε να δείτε και μεγαλύτερες μπαταρίες, ώστε να δουλεύουν για μέρες με μια φόρτιση. “Αν θέλετε ένα προϊόν πιο παχύ, με μεγαλύτερη μπαταρία, θα είναι επίσης πιο βαρύ, πιο ακριβό και θα χρειάζεται παραπάνω χρόνο για να φορτίσει. Μοντελοποιούμε κάθε πάχος, κάθε μέγεθος, κάθε βάρος και προσπαθούμε να δούμε τα θετικά και αρνητικά. Πιστέυω έχουμε κάνει πολύ καλές επιλογές”, δήλωσε ο Schiller.

Στην ερώτηση σχετικά με την έκδοση των 16GB, την εποχή του 4K βίντεο και των αρκετά μεγάλων σε μέγεθος φωτογραφιών, ο Schiller απάντησε πως αυτή η έκδοση είναι η αρχική, αφήνοντας πόρους για βελτίωση στην κάμερα και άλλες περιοχές της συσκευής. Λίγο φθηνή δικαιολογία, καθώς η Apple έχει ένα αποθεματικό $200 δις, που τις επιτρέπει να βελτιώσει οποιαδήποτε συσκευή θέλει, όποτε θέλει, χωρίς να της λείψουν τα λεφτά. Όπως έχουμε ξαναπεί, η 16αρα έκδοση κυκλοφορεί γιατί είναι πιο φθηνή για την Apple και γιατί φέρνει μεγαλύτερο κέρδος, όταν ο περισσότερος κόσμος την αγοράζει.

Συνέχισε λέγοντας πως με το iCloud για αποθήκευση φωτογραφιών και αρχείων, η ανάγκη για αποθηκευτικό χώρο στην συσκευή μειώνεται. Μετά το Fappening όμως, πόσοι εμπιστεύονται το Cloud για την αποθήκευση των φωτογραφιών τους;

Τέλος ανάφερε πως η εταιρία πήρε ένα ρίσκο με το USB C για την φόρτιση και την μεταφορά αρχείων στο MacBook Air, κάτι που είναι στην πολιτική της εταιρίας.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.