Εκτός από το Honor Magicbook Pro, τo Honor Tablet V6, τις Honor Vision X1, η θυγατρική της Huawei παρουσίασε και μία νέα ειδική έκδοση του Honor Magic Watch 2.

Το νέο Honor Magic Watch 2 Special Edition έρχεται με τέσσερα νέα straps που σχεδίασαν καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Σχεδιαστής του πρώτου είναι ο Wang Dongling, μετά έχουμε μία abstract έκδοση που σχεδίασε ο Zhou Li, το τρίτο επιμελήθηκε ο Ιταλός Giovanni Ozula, και το τέταρτο είναι σε σχέδιο του Jacky Tsai.

honor magicwatch 2 special edition

Αν θέλετε τη γνώμη μας, αυτό που ξεχωρίζει είναι το strap του Jacky Tsai, γιατί έχει κατασκευαστεί με 3D printing τεχνολογία που πρόσθεσε μεταξωτά νήματα στο λουράκι για να μοιάζει με κέντημα.

honor magicwatch 2 special edition

Τα τέσσερα νέα straps του Honor Magic Watch 2 Special Edition είναι διαθέσιμα και για τις δύο εκδόσεις του smartwatch, 42mm και 46mm. Επίσης, υπάρχουν 8 ακόμα straps, όπως ας πούμε τα Sky Blue, Purple, Yellow, Olive Green.

Το Honor Magic Watch 2 Special Edition είναι σειρά περιορισμένης διάθεσης και κοστίζει CNY 1.199 ή περίπου 155 ευρώ, το καθένα. Η πώληση τους ξεκινάει σήμερα 19 Μαΐου στο Huawei Mall. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα βγει εκτός Κίνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.