Μέσα στο Σαββατοκύριακο μας απασχόλησε στις μεταξύ μας συζητήσεις, ένα θέμα σημαντικό, αν και όχι τόσο γνωστό. Ο λόγος για το κατέβασμα ταινιών και σειρών από το Netflix. Δεν εννοούμε το κατέβασμα σειρών εντός εφαρμογής, τη γνωστή δυνατότητα που σου δίνει το Netflix, αλλά τη δυνατότητα για download ταινιών και σειρών και αναπαραγωγή αυτών σε οποιαδήποτε συσκευή εσύ επιθυμείς, χωρίς την εφαρμογή του Netflix, δηλαδή σαν να κατεβάσεις ταινίες από κάποιο torrentαδικο.

Αρχικά θα πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι παράνομο. Τώρα θα μας ρωτήσεις γιατί να το κάνεις; Γιατί μια σειρά, μπορεί να φεύγει από το Netflix τις επόμενες ημέρες και εσύ να μην προλαβαίνεις να τη δεις. Ή για να την έχεις στο αρχείο σου για παράδειγμα. Γίνεται και με μια αναζήτηση στο google εύκολα μπορείς να βρεις τους τρόπους.

Το άρθρο αυτό περισσότερο έχει σαν στόχο να σου τονίσει ότι χρειάζεται προσοχή και αφετέρου να σε αποτρέψει από το να το κάνεις. Το έχουμε δοκιμάσει σε συνδρομή που πληρώνουμε στο Netflix και λειτουργεί και μάλιστα και πολύ καλά. Ωστόσο στα διάφορα προγράμματα με τα οποία το κάνεις αυτό, αναφέρεται ότι κινδυνεύεις με suspension του λογαριασμού σου στο Netflix. Και είναι λογικό, καθώς αν κατεβάσεις πολλά επεισόδια, το Netflix καταλαβαίνει ότι πρόκειται για χρήση πέρα του φυσιολογικού και ως εκ τούτου, κάνει suspend το λογαριασμό. Επιπλέον, τα διάφορα προγράμματα που έχουμε βρει μέχρι στιγμής, ζητούν τα στοιχεία μας στο Netflix, που είναι ένας ακόμη καλός λόγος να μην προβείς σε κάτι τέτοιο.

Σε περίπτωση που μοιράζεσαι με άλλον το Netflix και το πληρώνει εκείνος, μην το δοκιμάσεις καν. Είναι κρίμα να γίνει suspend ένας λογαριασμός που πληρώνει άλλος για εσένα, χωρίς να φταίει σε τίποτα. 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ιδέα για επόμενο άρθρο:
    Πως να βρείτε πρέζα!
    Πάτε μια βόλτα στην ομόνοια και ρωτάτε φάτσες που σας φαίνονται ύποπτες. Εντάξει, είναι παράνομο και καλό είναι να μην το κάνετε, αλλά μπορεί να θέλετε να ξεφύγετε για λίγο. Αλλά είναι παράνομο και μπορεί να σας κάνει κακο. Οπότε εμείς σας λέμε να μην πάτε στην Ομόνοια που σίγουρα θα βρείτε πρέζα αν θέλετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.