Οι εποχές που διανύουμε είναι δύσκολες για όλους. Πόσο μάλλον τώρα με την πανδημία και το lockdown το οποίο μας αναγκάζει να μένουμε στα σπίτια μας. Και κρίνοντας από τη δική μας ζωή, η τεχνολογίας μας έχει σώσει κυριολεκτικά, μας έχει διασκεδάσει, μας έχει αθλήσει και γενικώς βοηθήσει σε κάθε πτυχή. Σκοπός του σημερινού άρθρου είναι να σε ενημερώσει ότι έρχονται πολύ δυνατές προσφορές από την Huawei, όπως μας πληροφορεί η ίδια η εταιρεία κατά τη διάρκεια της Black Friday.. Δυστυχώς προς το παρόν ούτε και εμείς οι ίδιοι γνωρίζουμε ποιες ακριβώς προσφορές θα κάνει, ωστόσο έρχεται κάτι πολύ δυνατό και κάτι για όλους.

H Black Friday είναι η γιορτή της τεχνολογίας και πραγματικά μπορείς να βρεις εξαιρετικές προτάσεις σε πραγματικά προνομιακές τιμές. Και η Huawei θα την γιορτάσει καταλλήλως όπως μας υπόσχεται με εκπληκτικές προσφορές. Ήδη έχει διαγράψει μια εξαιρετική πορεία στο χώρο των laptops με προϊόντα όπως της σειράς Matebook. Όπως είχε γράψει για παράδειγμα ο Δημήτρης στο review του, το Matebook X έχει συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό, που αποτελείται από αυτούς που θέλουν κάτι πολύ μικρό και ελαφρύ για δουλειά γραφείου, για τηλεεργασία και για ψυχαγωγία.. Αυτό το αγοραστικό κοινό θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένο από την συσκευή, αφού δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές που προσφέρουν όσα προσφέρει το Matebook X, σε αυτή την κατηγορία.

Η άθληση, άλλο ένα σημαντικό κομμάτι του lockdown και ουσιαστικά ο βασικός λόγος που πολλοί από εμάς βρίσκουμε την ευκαιρία να ξελαμπικάρουμε και να αθληθούμε. Μια από τις λίγες εξαιρέσεις για τις οποίες επιτρέπονται οι έξοδοι. Με το Huawei Watch GT2 Pro, η Huawei σου προσφέρει ένα πραγματικό εργαλείο με το οποίο μπορείς να παρακολουθήσεις διάφορες παραμέτρους της σωματικής σου υγείας. Για τους λάτρεις του fitness, λοιπόν, θα βρείτε στο Huawei Watch GT2 Pro, παρακολούθηση σε πάνω από 100 αθλητικές δραστηριότητες, με πολύ καλή παρακολούθηση της κατάστασής μας κατά την εκγύμναση, ενώ έχουμε και φωνητική ενημέρωση με την κατάστασή μας και με συμβουλές. Για τις δραστηριότητες εκτός σπιτιού θα βρούμε και GPS, ώστε να έχουμε αρχείο των διαδρομών μας για μελλοντική χρήση, ενώ έχουμε και την λειτουργία Route Back, που μας βγάζει τον δρόμο της επιστροφής ώστε να μην χαθούμε ποτέ όταν αθλούμαστε σε άγνωστες περιοχές!

Φυσικά το ρολόι είναι ανθεκτικό σε σκόνη και νερό μέχρι 50 μέτρων, ενώ διαθέτει και μικρόφωνο ώστε να λειτουργεί και σαν Bluetooth, για να μην χρειάζεται να πιάνουμε το κινητό μας όταν αθλούμαστε. Το Huawei Watch GT2 Pro είναι ο απόλυτος σύντροφος της καθημερινότητας, αφού μας δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες για όλα αυτά που έχουν σημασία και στην Black Friday κάτι καλό ετοιμάζει η Huawei, ώστε να ζητά από εμάς να στο επικοινωνήσουμε.

Φυσικά το Watch GT2 Pro είναι ένα από τα πολλά wearables που διαθέτει η εταιρία, ώστε να καλύψει κάθε γούστο και κάθε τσέπη, ενώ θα τα βρούμε και στο φετινό μενού προσφορών της Black Friday, για να τα αποκτήσουμε σε ακόμα πιο ελκυστικές τιμές.

Με λίγα λόγια, το οικοσύστημα των προϊόντων της Huawei έχει κάτι για όλους, για τον φοιτητή, για τον εργαζόμενο μέσω τηλεεργασίας λόγω lockdown, τον επαγγελματία, για τα παιδιά, που μέσω των εξαιρετικών Matepad tablets της Huawei μπορούν να επικοινωνήσουν, να ψυχαγωγηθούν και να μελετήσουν και στην Black Friday θα κάνει το δυναμικό της παρόν. Με προτάσεις για όλους, αλλά κυρίως σε χαμηλές τιμές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.