Η Microsoft ανακοίνωσε το νέο app store των Windows 11 τον Ιούνιο και από τότε προσπαθεί να βελτιώσει την ποιότητα του καταστήματος. Μετά από αρκετά update η εταιρεία διαθέτει πλέον το νέο Microsoft Store στους insider των Windows 10 – και όχι μόνο.

Η εταιρεία είχε αναφέρει ότι ξανάχτισε το Microsoft Store με νέο design, βελτιώσεις στις επιδόσεις, και καλύτερη υποστήριξη για τους προγραμματιστές. Από την αρχή γνωρίζαμε ότι κάποια στιγμή το κατάστημα θα είναι διαθέσιμο και στα Windows 10, απλά δεν ξέραμε το πότε.

Όσοι είναι στο Release Preview Channel του Windows Insiders προγράμματος και τρέχουν τα Windows 10 version 21H2 μπορούν να κάνουν έλεγχο για ενημερώσεις στο Microsoft Store και να κατεβάσουν το νέο κατάστημα. Οι υπόλοιποι πρέπει να ακολουθήσουν άλλη διαδικασία.

  • Πρώτα κατεβάζεις το app από εδώ.
  • Μετά ανοίγεις το PowerShell.
  • Με την εντολή cd πας στον φάκελο που έχεις κατεβάσει το app.
  • Τρέχεις την εντολή Add-AppxPackage ΟΝΟΜΑ_ΠΑΚΕΤΟΥ – για παράδειγμα:
  • Add-AppxPackage Microsoft.WindowsStore_22110.1401.10.0_neutral___8wekyb3d8bbwe.Msixbundle

Αν δεις κανένα σφάλμα ότι χρειάζεται το framework Microsoft.UI.Xaml.2.7 κατέβασε το από εδώ και κάνε εγκατάσταση.

Μόλις τελειώσεις τα παραπάνω, κάνεις επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος. Αν οτιδήποτε από αυτά σου φαίνεται άγνωστο, καλύτερα να περιμένεις να βγει το τελικό update μέσω των Windows Update.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.