Τα νέα στο χώρο της τεχνολογίας δεν είναι πάντα καλά. Όπως για παράδειγμα το γεγονός πως η PHP χρησιμοποείται ακόμα νευριάζει πολλούς προγραμματιστές στα comment sections του Stack Overflow ή ακόμα και η ύπαρξη της γλώσσας προγραμματισμού Perl είναι λόγος απογοήτευσης για μερικούς ιδιόρυθμους.

Το 2017 όμως αποφάσισε να φερθεί ιδιαίτερα σκληρά σε όλους εκείνους που προτιμούν να προγραμματίζουν χρησιμοποιώντας όχι spaces, αλλά tabs.

Το debate για τη χρήση tabs ή spaces για ένα καθαρό και ευανάγνωστο κώδικα είναι κάτι το οποίο έχει πάρει βιβλικές διαστάσεις, με τις απαντήσεις να έρχονται από κάθε γωνιά της επιστήμης, της φιλοσοφίας ή και της απλής κόπωσης που υφίστανται τα δάχτυλα των προγραμματιστών να πατούν αλεπάλληλα το space αντί για το απλό και όμορφο tab.

Κατά πως φαίνεται, ο παράγοντας που κανένα δεν αφήνει αδιάφ(θ)ορο, δηλαδή το χρήμα, ήρθε να αποτελέσει ξανά το κριτήριο για μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε σχετικά με το εισόδημα των προγραμματιστών που χρησιμοποιούν τον ένα τρόπο ευαναγνωσίας κώδικα έναντι του άλλου.

Ο μέσος μισθός ενός προγραμματιστή που χρησιμοποιεί tabs ανέρχεται στα $43,750 ενώ ο μισθός εκείνου που χρησιμοποιεί spaces αγγίζει τα $59,140.

Πολλοί, θεωρούν τη χρήση spaces ως ένα έγκλημα στο κόσμο του προγραμματισμού.

Φυσικά, πάντοτε οι παράνομες δουλειές, αποφέρουν τα περισσότερα.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=SsoOG6ZeyUI]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.