Ακούμε για το Nokia 9.2 PureView εδώ και μήνες, μέχρι που πρόσφατα μάθαμε ότι η εταιρεία θα περάσει κατευθείαν στο Nokia 9.3 PureView το οποίο θα έχει κάποιες αναβαθμίσεις σε σχέση με το φημολογούμενο 9.2 και θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Τώρα, μία πηγή ανέφερε στο Nokiapoweruser ότι η HMD Global θα ενσωματώσει στο Nokia 9.3 PureView πενταπλή κάμερα με υψηλής ανάλυσης αισθητήρες. Συγκεκριμένα, η πηγή αναφέρει ότι η κύρια κάμερα θα είναι στα 64MP με OIS και θα υπάρχει στο module μία ultra-wide με αισθητήρα 108MP.

Θεωρητικά, η υψηλής ανάλυσης ultra-wide θα προσφέρει καλύτερες υπερευρυγώνιες λήψεις σε χαμηλό φωτισμό καθώς ο αισθητήρας θα μπορεί να προσφέρει 27MP ή 12MP pixel-binned λήψεις. Ωστόσο, τα 108MP ακούγονται υπερβολικά, όταν το Oppo Find X2 Pro λανσάρει τα 48MP στις ultra-wide και η Huawei που είναι ο κυρίαρχος χρησιμοποιεί 40MP αισθητήρες.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι το Nokia 9.3 PureView θα έχει στο module τηλεφακό, macro, και αισθητήρα βάθους. Επίσης, σημειώνει ότι δεν θα χρησιμοποιεί την Light τεχνολογία. Ωστόσο, πρέπει να σημειώσουμε πως το Nokiapoweruser τονίζει ότι τα συγκεκριμένα στοιχεία δεν προέρχονται από τις συνήθεις πηγές του, οπότε ίσως δεν είναι και τόσο ακριβή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.