Κακά τα ψέματα, τα σημερινά smartphones, και ειδικά τα premium, είναι αρκετά ευαίσθητα παρά τα ισχυρά και ανθεκτικά υλικά που χρησιμοποιούν. Αυτό ισχύει για τις συσκευές όλων των εταιρειών, ακόμη και για τα iPhone της Apple. Όμως, φαίνεται ότι ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός εργάζεται στo να βελτιώσει την αντοχή των iPhone.

Τα τμήματα των smartphones που σπάνε πιο συχνά και πιο εύκολα είναι προφανώς τα γυάλινα πάνελ, μπροστά και πίσω. Οπότε, η Apple προσπαθεί να κάνει αυτά τα κομμάτια των iPhone πιο ανθεκτικά. Σύμφωνα με πατέντα που ανακάλυψε το CreativeBloq.

αντοχή iPhone

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας απεικονίζει έναν νέο τύπο περιβλήματος που θα είναι πολύ πιο ανθεκτικό στην τριβή, κάτι που μεταφράζεται σε λιγότερες γρατζουνιές. Δυστυχώς, δεν αναφέρεται ότι αυτό το νέο υλικό προστατεύει καλύτερα το τηλέφωνό από ραγίσματα από πτώσεις ή δυνατά χτυπήματα. Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος είναι να αυξηθεί η αντοχή των iPhone.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.