Το Google app στο Android είναι μία από τις πιο δημοφιλής. Μάλιστα, τη χρησιμοποιούν όλοι χωρίς να το αντιλαμβάνονται πολλές φορές. Έρχεται λοιπόν μία μεγάλη και σημαντική αλλαγή. Ο κολοσσός της αναζήτησης ενδέχεται να προσθέσει ένα νέο κουμπί για ανώνυμη περιήγηση, ενώ ίσως εξαφανίσει κάποιο κείμενο, σύμφωνα με ευρήματα του Android Authority.

Στην τρέχουσα έκδοση της εφαρμογής, για να μπεις σε ανώνυμη περιήγηση – το γνωστό Incognito mode, πρέπει πρώτα να πατήσεις στην εικόνα προφίλ στη γωνία δεξιά επάνω και να επιλέξεις την αντίστοιχη επιλογή κάτω από τον λογαριασμό. Σύντομα, όμως, θα έχεις έναν πιο εύκολο τρόπο για να ανοίξεις μια ανώνυμη καρτέλα.

Στην τελευταία beta έκδοση του Google app για Android (έκδοση 15.26.34.29.arm64), το Android Authority βρήκε ένα νέο κουμπί για την ανώνυμη περιήγηση που εμφανίζεται μόλις αρχίσεις να πληκτρολογείς στη γραμμή αναζήτησης. Αν και δεν λειτουργεί ακόμη, αυτό του κουμπί θα κάνει την πρόσβαση στο Incognito mode πολύ πιο βολική.

Google app Incognito mode

Επίσης, φαίνεται πως η Google σχεδιάζει να απλοποιήσει την εμφάνιση των καρτελών στο κάτω μέρος της οθόνης αφαιρώντας το κείμενο. Έτσι, δεν θα βλέπεις πλέον λέξεις όπως Αρχική, Αναζήτηση, και τα λοιπά, κάτω από τα εικονίδια. Η αφαίρεση του κειμένου κάνει πιο καθαρό το UI. Είναι μια μικρή αλλαγή που θα κάνει την σελίδα να φαίνεται λίγο καλύτερη.

Google app Incognito mode

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.