Το πρώτο 5G smartphone μόλις έκανε το επίσημο ντεμπούτο του, αν και στο περίπου θα λέγαμε. Και αυτό, γιατί δεν μπορείτε προς το παρόν να εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες 5G της συσκευής. Δεν έχει ένα 5G μόντεμ ενσωματωμένο στο εσωτερικό της, κάτι που μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα όταν το 5G θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του. Αλλά εκεί που βρίσκεται ένα modular smartphone, βρίσκεται και ένα Moto Mod για να το διορθώσει.

Γνωστό ως Moto Z3 το smartphone θα μπορεί να αναβαθμιστεί για να συνδεθεί σε δίκτυα 5G, χάρη σε ένα νέο 5G Moto Mod το οποίο θα γίνει διαθέσιμο στην αγορά, αργότερα μέσα στο έτος. Η Motorola συνεργάστηκε με τον πάροχο Verizon της Αμερικής για να προβεί στη διάθεση της συγκεκριμένης συσκευής, ενώ λίγο αργότερα θα ακολουθήσει και το 5G Moto Mod.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η συσκευή θα περιλαμβάνει οθόνη 6 ιντσών Super AMOLED, με 2160 x 1080 pixel, Snapdragon 835, 4GB RAM, 64GB storage, microSD support, dual 12-megapixel camera, θα διαθέτει 3,000 mAh μπαταρία με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης TurboPower, fingerprint sensor, USB-C connectivity και Android 8.1 Oreo. Η τιμή του υπολογίζεται στα $480.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.