Στην επίσημη παρουσίαση του νέου Honor Magic 2 προχώρησε η θυγατρική της Huawei, η Honor. Πρόκειται για ένα smartphone, το οποίο περιλαμβάνει έξι κάμερες, τρεις μπροστά και τρεις στο πίσω μέρος, kirin 980 chipset και τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 40W. Επιπλέον, δεν υπάρχουν εγκοπές μπροστά, χάρη στον sliding μηχανισμό που διαθέτει.

Φέρει οθόνη των 6.4 ιντσών με FULL HD+ ανάλυση και 19:9 ratio με 2.5D γυαλί.  Στο εσωτερικό του θα συναντήσουμε 6GB RAM ή 8GB RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος του smartphone είναι των 128GB ή 256GB. Όσον αφορά τον τομέα της φωτογραφίας, έρχεται με έναν κύριο φακό των 16MP και έναν των 24MP τύπου monochrome. Με την έλλειψη ενός telephoto φακού, το Magic 2 αποτελεί μια εντελώς διαφορετική κατηγορία από τα άλλα δυο τέρατα της Huawei στο χώρο της φωτογραφίας, το Huawei P20 Pro και Mate 20 Pro.

Στο μπροστινό μέρος, θα συναντήσουμε μια κάμερα των 16MP η οποία θα συνοδεύεται από δυο φακούς depth των 2MP. Υπάρχει μάλιστα και IR face scanner για το 3D Face Unlock. Φυσικά, δεν απουσιάζει και ο σαρωτής εντός οθόνης με όλη την ασφάλεια που συνεπάγεται η χρήση του.

Η Huawei δεν χάνει με κάθε ευκαιρία να μας τονίζει τις δυνατότητες γρήγορης φόρτισης των συσκευών της και το Magic 2 δεν αποτελεί εξαίρεση. Το smartphone έρχεται με το αποκαλούμενο Magic Charge, που μπορεί να φορτίσει το smartphone στο 50% σε μόλις 15 λεπτά (έχει μπαταρία 3.400mAh). Η φθηνότερη έκδοση ξεκινά από τα $545/€480  ενώ η κορυφαία φθάνει τα $700/€610.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.