Η Qualcomm προέβη στην επίσημη παρουσίαση του νέου Snapdragon 670 SoC, το οποίο προορίζονται για την αγορά των μεσαίου κόστους συσκευών. Πιο συγκεκριμένα, εξοπλίζεται με οχτώ Kryo 360 πυρήνες, εκ των οποίων οι έξι είναι χρονισμένοι στο 1.70GHz και οι υπόλοιποι δυο στα 2.0GHz. Οι επιδόσεις του CPU θα είναι σημαντικά αυξημένες χάρη και στην Artificial Intelligence Engine, που προσθέτει λειτουργίες όπως face unlock και bokeh effect στις φωτογραφίες με μια και μόνο κάμερα.

Στο εσωτερικό του, θα συναντήσουμε και Adreno 615 GPU, η οποία υπόσχεται να παρέχει αυτό που η Qualcomm χαρακτηρίζει ως gaming επιπέδου κονσόλας. Ο Snapdragon 670 φέρει ακόμη και τον Qualcomm Spectra 250 image signal processor, ο οποίος μπορεί να υποστηρίξει μια μονή κάμερα με ως 25MP αισθητήρα, ή σύστημα διπλής κάμερας των 16MP.

Ένα άλλο σημαντικό upgrade είναι και η τεχνολογία γρήγορης φόρτισης QuickCharge4+, φθάνοντας από το 0 στο 50% σε μόλις 15 λεπτά. Με απλά λόγια, η Qualcomm αποφασίζει και δίνει high-end features και σε οικονομικότερες συσκευές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.