Ο διάδοχος του Xiaomi Blach Shark κατέφθασε, αυτή τη φορά με σημαντικές βελτιώσεις στις επιδόσεις και στην οθόνη. Η νέα οθόνη των 6.39 ιντσών AMOLED είναι της Samsung και χάρη στα optimizations που έλαβε, το input latency έχει μειωθεί στα 43.5 ms. Και είναι τύπου pressure sensitive, με τη λειτουργία Magic Press να σου επιτρέπει το map των buttons στην αριστερή και στη δεξιά πλευρά της συσκευής.

Υπάρχει επίσης έμφαση στην ποιότητα. Η 1080p+ οθόνη υποστηρίζει HDR. Για να διασφαλιστεί ότι τα χρώματα είναι επακριβή, υπάρχουν τέσσερις ambient light color sensors που βοηθούν τον dedicated image processor να παρακολουθεί το περιβάλλον και να προσαρμόζει την οθόνη κατάλληλα.

Το Xiaomi Black Shark 2 διαθέτει δυο μπροστινά ηχεία ώστε να μπορείτε να κρατάτε τη συσκευή οριζοντίως χωρίς να τα μπλοκάρετε. Στο εσωτερικό του θα συναντήσεις έναν Snapdragon 855, ενώ το σύστημα σύστημα ψύξης υπόσχεται να διατηρήσει σε χαμηλά επίπεδα τη θερμοκρασία. Η μπαταρία είναι των 4.000 mAh και υποστηρίζει 27W fast charging.

Η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος περιλαμβάνει 48MP Quad Bayer sensor με 0.8µm pixels και f/1.75 aperture. Η δευτερεύουσα κάμερα έχει 2x telephoto lens  και 12MP αισθητήρα. Η selfie είναι των 20MP. Θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις με 6/128GB στα 420 ευρώ που φθάνει μέχρι τα 12/256GB στα 551 ευρώ. Υπάρχει και μια Frozen Silver color version αποκλειστικά στα 8/256GB.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.