Κατά καιρούς η Apple δίνει μερικούς μήνες δωρέαν στο Apple TV+, στα πλαίσια προώθησης της υπηρεσίας ή κάποιας μεγάλης σειράς που έρχεται. Η τελευταία προωθητική ενέργεια λήγει αύριο 18 Ιανουαρίου και χαρίζει 2 μήνες δωρεάν Apple TV+.

Αυτή τη φορά η προωθητική ενέργεια αφορά όπως φαίνεται την προώθηση της ταινίας The Family Plan, με τον Mark Wahlberg. Αν θέλετε τους δύο μήνες δωρεάν Apple TV+ θα πρέπει να σπεύσετε άμεσα να τους διεκδικείστε. Δικαίωμα στην προσφορά έχουν και οι παλιοί συνδρομητές της υπηρεσίας ή άτομα που έχουν πάρει ξανά αντίστοιχη προσφορά.

Επειδή πάντα στην Apple υπάρχει και μια παγίδα, αν δεν θέλετε να χρεωθείτε μετά το πέρας των δύο μηνών, θα πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις των συνδρομών, μέσω του Apple ID και να επιλέξετε να μην γίνει αυτόματη ανανέωση της υπηρεσίας. Και εμείς την έχουμε πατήσει στο παρελθόν, που ξεχάσαμε να απενεργοποιήσουμε την συνδρομή και τελικά χρεωθήκαμε για κάποιους μήνες μέχρι να το δούμε στις κινήσεις των λογαριασμών μας.

Εκτός φυσικά από την ταινία του Wahlberg, υπάρχουν και εκατοντάδες ακόμα ταινίες και σειρές που μπορείτε να παρακολουθήσετε. Εμείς προτείνουμε το CODA που πήρε και το Όσκαρ καλύτερης ταινίας για το 2022.

Πατήστε εδώ για να πάρετε του δύο μήνες δωρεάν Apple TV+

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.