Όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα το techmaniacs.gr δεν έχει κάποιο κέρδος από το τί θα κάνεις με το ρεύμα σου και αν θεωρείς το άρθρο αυτό διαφήμιση, καλύτερα να μην συνεχίσεις την ανάγνωση.

revma

Πριν από λίγες ημέρες γνωρίσαμε αναλυτικά το σταθερό της ΔΕΗ, το οποίο δεν έχει ρήτρα αναπροσαρμογής και όλες οι χρεώσεις είναι ξεκάθαρες. Συνδυάζεται μάλιστα και με ΚΟΤ, ενώ αν φύγεις νωρίτερα θα πληρώσεις ρήτρα αποχώρησης που αναφέρεται στο συμβόλαιο. Πριν όμως κατασταλάξεις για το τι θα κάνεις από τον Γενάρη, γιατί δεν μεταβαίνεις στο Elpedison Smart που δίνει 100 ευρώ στα πλαίσια της Χριστουγεννιάτικης προσφοράς το οποίο πιστώνεται στον πρώτο λογαριασμό που θα εκδοθεί.

Επιτέλους ένα φθηνό και σταθερό για 12 μήνες πρόγραμμα της ΔΕΗ για όλους

Δεν γνωρίζουμε πότε λήγει η προσφορά, ήδη έχει αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα και μάλλον φαίνεται να ισχύει μέχρι 31/12 όπως σου λένε τηλεφωνικά. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΓΡΑΠΤΩΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ.

Είναι κυμαινόμενο τιμολόγιο, δεν έχει ρήτρα αποχώρησης κάθεσαι ένα μήνα και μετά φεύγεις για άλλον πάροχο, είτε στο σταθερό της ΔΕΗ, είτε σε σταθερό κάποιου εναλλακτικού παρόχου. Και αυτή ουσιαστικά είναι και η άποψή μας. Ένα φθηνό σταθερό για σιγουριά.

Η Χριστουγεννιάτικη προσφορά της Volton.

ΗVolton δίνει στα πλαίσια της Χριστουγεννιάτικης προσφοράς της 500 kwh δώρο, το προωθεί ως δώρο η κατανάλωση του πρώτου μήνα. Δεν έχει χρονική δέσμευση σου δίνει και δωροεπιταγή Public και τον επόμενο μήνα φεύγεις για κάποιον άλλον πάροχο. ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΡΑΠΤΩΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ. Εν ολίγοις θεωρούμε ότι είναι μια καλή ευκαιρία να εκμεταλλευθείς αυτά τα δώρα πριν κατασταλάξεις τι να κάνεις από το νέο έτος.

Μπορείς να βρεις την προσφορά εδώ

volton

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.