Πάλι η προσφορά με τα γνωστά 5ευρα. Κάνοντας μια εγγραφή στο Payzy, παίρνεις 5 ευρώ εσύ και 5 ευρώ αυτός που θα φέρεις. Δηλαδή ακόμη και εσύ να έχεις κάνει εγγραφή, μπορείς να γράψεις κάποιον συγγενή σου και να πάρεις 5 εσύ και 5 αυτός. Τα 5 ευρώ δεν έχουν κανέναν περιορισμό, μπορείς να τα χαλάσεις όπου θέλεις εσύ.

Βάλε εδώ το email σου και κάνε εγγραφή στο Payzy

Άκου τι παίζει! payzy προσφορά
με ατελείωτα 5ευρα!

Μέχρι τις 11/02, για κάθε φίλο που προσκαλείς και κάνει εγγραφή στο payzy, κερδίζεις 5€ εσύ και 5€ ο φίλος σου! Μην τη χάσεις!

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βάλουμε το email μας αποδεχόμενοι τη πρόσκληση και να κάνουμε εγγραφή η οποία θα μας δώσει 5 ευρώ. Χρειάζεται να έχεις ταυτότητα με Λατινικούς χαρακτήρες να μην είναι πολύ παλιά δηλαδή. Τέλος θα σου ζητήσει βιντεοκλήση όπου απλά δείχνεις τη ταυτότητά σου και λες το όνομά σου. Είναι για την ασφάλειά σου, δεν σε ρωτάν τίποτε άλλο.  Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για καφέ, στοίχημα, σουβλάκια, ό,τι θέλεις χωρίς κανέναν περιορισμό.

Βάλε εδώ το email σου και κάνε εγγραφή στο Payzy

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 5 ευρώ λέει.. Lol.. Εάν στοχεύουν σε έφηβους δωρίζοντας τους ένα σουβλάκι για να τους δώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία πιθανόν να πετύχουν..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.