Μόλις πρόσφατα, η Apple παρουσίασε την τελευταία της έκδοση του iPad Air. Είναι η πέμπτη γενιά και κυκλοφόρησε με ανανεωμένες προδιαγραφές σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Ωστόσο, φαίνεται ότι παρόλο που αναβαθμίστηκε το hardware, η ποιότητα κατασκευής μειώθηκε.

Χρήστες του νέου iPad Air 5 παραπονιούνται για το αισθητά λεπτότερο περίβλημα από αλουμίνιο, το οποίο προκαλεί τρίξιμο και αίσθηση κοιλότητας στο χέρι. Επιπλέον, οι χρήστες προσθέτουν ότι ελαφριά πίεση καταλήγει να παραμορφώνει και την οθόνη.

Αυτά τα παράπονα κοινοποιήθηκαν σε ένα νήμα στο reddit, με πολλούς πελάτες της Apple να δημιουργούν μία τεράστια λίστα παραπόνων σχετικά με την ποιότητα κατασκευής. Ένας χρήστες λέει: “Παράγγειλα και έλαβα δύο μπλε iPad Air 2022 σήμερα και είμαι λίγο σοκαρισμένος.”

Για να συμπληρώσει ότι η πίσω πλάκα αλουμινίου είναι πολύ πιο λεπτή από ότι στο iPad 4 – που επίσης διαθέτει, και ότι μπορεί σχεδόν να νιώσει τη μπαταρία της συσκευής μέσα από την πλάκα – όταν την κρατάει στα χέρια του.

Τονίζει επίσης ότι και τα δύο iPad Air 5 έχουν την ίδια αίσθηση και κάνουν θόρυβο όταν τα κρατάς. Κάτι που δεν συμβαίνει με το iPad Air 4, που όπως αναφέρει πιο πάνω έχει επίσης στην κατοχή του. Τα ίδια σημειώνουν πολλοί ακόμα χρήστες του νήματος και κάτοχοι των tablets.

Τα παράπονα για την ποιότητα κατασκευής των iPad Air 2022 έχουν εμφανιστεί μόνο στο reddit, ενώ κανένας reviewer δεν έχει αναφέρει οτιδήποτε σχετικά με αυτό το θέμα. Όμως, το πλήθος των χρηστών που κάνουν παράπονα είναι αρκετά μεγάλο, άρα μιλάμε για υπαρκτό πρόβλημα.

Ο τεχνολογικός κολοσσός με έδρα το Κουπερτίνο δεν έχει ακόμη κοινοποιήσει επίσημη δήλωση σχετικά με αυτό το θέμα, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες, όταν αυτές γίνουν γνωστές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.