Η Microsoft έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια να “σκοτώνει” τον Πίνακα Ελέγχου και να τον αντικαθιστά με την εφαρμογή των ρυθμίσεων. Κάτι που ξεκίνησε αρκετό καιρό πριν θα ολοκληρωθεί – όπως όλα δείχνουν – με τα Windows 11.

Αν και το επόμενο update του λειτουργικού συστήματος της Microsoft δεν θα σηματοδοτήσει το τέλος του Πίνακα Ελέγχου θα μεταφέρει ακόμα περισσότερες ρυθμίσεις στο Settings app.

Η Microsoft κάνει αυτή τη μετάβαση για να απλουστεύσει τη χρήση του λειτουργικού για νέους και παλιούς χρήστες. Όμως, η αλλαγή κρατάει πάρα πολύ και οι χρήστες έχουν κουραστεί, εκτός του ότι κάποιες αλλαγές περιπλέκουν περισσότερο τα μενού.

Για παράδειγμα, στα Windows 11 η εταιρεία αποφάσισε να πιέσει όσο μπορεί τη χρήση του Edge και χώρισε τη μία και μοναδική ρύθμιση για την επιλογή του προεπιλεγμένου browser σε μία σειρά ρυθμίσεων, ενώ αρχικά είχε καταργήσει την ενιαία επιλογή app.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.