Μπορεί γενικά στην Ευρώπη να μην γνωρίζουμε την Pantech αλλά σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη σε άλλες χώρες, καθώς είναι αρκετά γνωστή στη Αμερική και τρίτη σε πωλήσεις στη Νότιο Κορέα μετά την Samsung και την LG.

Τον χρόνο που μας πέρασε η εταιρεία κυκλοφόρησε το Vega Iron, ένα Android smartphone για να ανταγωνιστεί το Samsung Galaxy S4. Τώρα ανακοινώνει ότι ετοιμάζει ένα νέο high-end smartphone αυτή τη φορά για να ανταγωνιστεί ποιο άλλο από το Galaxy S5.

Vega-Iron-silver-variant-4

Σύμφωνα με το ZDNet Korea, η επερχόμενη συσκευή θα ονομάζεται Vega Iron 2, όπως και ο προκάτοχός του. Η Pantech σκοπεύει να κυκλοφορήσει την συσκευή τον Απρίλιο, όπου τότε περιμένετε να κυκλοφορήσει και το Galaxy S5. Η συσκευή αναμένεται να έχει μεταλλικό σώμα και να ενσωματώνει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η εταιρεία ούτως η άλλως χρησιμοποιεί αισθητήρες και για άλλες συσκευές της.Vega-Iron-2

Το πρώτο Vega Iron ερχόταν με οθόνη 5”ιντσών,720p ανάλυση οπότε περιμένουμε το Vega Iron 2 να έχει το ίδιο μέγεθος οθόνης. Aν θέλει να ακολουθήσει το Galaxy S5 σύμφωνα και με τα τελευταία νέα, θα πρέπει να είναι κι αυτό Quad HD (1600 x 2560 pixels). Σίγουρα θα το δούμε στη αγορά της Κορέας και μακάρι γιατί όχι και κάποια international έκδοση της συσκευής.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.