Το One UI 5.1 έκανε ντεμπούτο με τα Samsung Galaxy S23 series και ο νοτιοκορεάτικος κολοσσός είπε ότι θα το διαθέσει σύντομα σε πολλές περισσότερες συσκευές. Φαίνεται ότι η εταιρεία κράτησε τον λόγο της και ξεκίνησε ένα τεράστιο κύμα διάθεσης της νέας έκδοσης της ROM της.

Μπορεί συνολικά το update να μην φέρνει κάτι τρομερό, αλλά έχει κάποιες σημαντικές προσθήκες που τις είδαμε στα Galaxy S23 και τις περιμένουμε ανυπόμονα σε παλαιότερα flagships της εταιρείας. Για παράδειγμα, οι εφαρμογές Κάμερας και Συλλογής επιτρέπουν το remaster και το fine-tune φωτογραφιών. Μία άλλη σημαντική αλλαγή είναι η διάθεση του Expert RAW app σε επιλεγμένες συσκευές, όπως το Galaxy S22 Ultra.

Η Samsung δεν επιβεβαίωσε ποτέ επίσημα ποιες συσκευές τις θα πάρουν το One UI 5.1, ούτε το πόσο σύντομα θα διαθέσει τη νέα έκδοση σε αυτές τις συσκευές. Ωστόσο, τη λαμβάνουν ήδη τα Galaxy S20/S20+/S20 Ultra, S21/S21+/S21 Ultra, S22/S22+/S22 Ultra, Z Fold 3, Z Flip 3, και Z Fold 4. Επιπλέον, αναμένεται σύντομα να αναβαθμιστούν τα Galaxy A52/A53 και A72/A73, που είναι τα κορυφαία mid-range της εταιρείας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.