Στο “One more thing” event η Apple παρουσίασε τρία νέα Mac τα οποία χρησιμοποιούν το νέο πανίσχυρο custom M1 chip. Ένα από αυτά τα συστήματα ήταν το νέο Mac mini. Πάμε να δούμε τι προσφέρει και πόσο κοστίζει.

Χάρη στο M1 το Mac mini είναι πολύ πιο ισχυρό από τους προκατόχους του. Η Apple ισχυρίζεται ότι μπορεί να κάνει compile κώδικα στο Xcode τρεις φορές πιο γρήγορα, να τρέξει απαιτητικά παιχνίδια σε τέσσερις φορές υψηλότερα FPS, και να κάνει render περίπλοκα timelines στο Final Cut Pro έξι φορές γρηγορότερα.

M1-Powered Mac Mini Apple

Το νέο Mac mini έχει επίσης βελτιωμένο θερμικό σχεδιασμό για να διατηρείται κρύο και αθόρυβο ακόμα και όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Υποστηρίζει μέχρι δύο οθόνες και Wi-Fi 6 για γρηγορότερη ασύρματη σύνδεση. Έχει ακόμα και Secure Enclave στο M1 που σύμφωνα με την Apple είναι το καλύτερο στην κατηγορία του.

Το Mac mini είναι ένα από τα τρία νέα θαύματα της Apple. Όποιος θέλει μπορεί να το παραγγείλει από την επίσημη σελίδα της εταιρείας για 699 δολάρια με 256GB SSD και 899 δολάρια για τα 512GB. Η RAM του είναι στα 8GB και για να πας στα 16GB πληρώνεις επιπλέον 200 δολάρια. Για 1TB SSD πρέπει να δώσεις 200 δολάρια ακόμα και για 2ΤΒ SSD το ποσό ανεβαίνει 600 δολάρια. Πολύ απλά η κορυφαία έκδοση βγαίνει στα 1499 δολάρια.

Ελλάδα έρχονται 17 Νοεμβρίου με τις τιμές να παραμένουν άγνωστες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.