Ένας μικρός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με ένα θέμα που άνοιξε στο insomnia.gr, όπου ένας χρήστης δίνει οδηγίες για το πως να πάρεις δώρα αν είσαι παρατηρητικός. Στη συνέχεια και η ιστοσελίδα Greek Xiaomi Lovers αναδημοσίευσε το θέμα γράφοντας τα εξής χαρακτηριστικά:

WHAT’S UP ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ

Λοιπόν, όπως φαίνεται, η Cosmote μέσα από τις διαφημίσεις της δίνει κάποια πακέτα δωρεάν, αρκεί να είμαστε λίγο παρατηρητικοί.. Τα παρακάτω είναι κάποια από τα δώρα που βρήκαν κάποιοι και τα μοιράστηκαν στο insomnia.

ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ WHAT’S UP..ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.. ΚΑΛΟ ΨΑΞΙΜΟ..

1. https://www.whatsup.gr/c/scanme/
https://youtu.be/scVuNjnNZO0 – στο 0:06 έχει ενα QR code σκαννάρεις το code με το κινητό και σου δίνει πακέτο Giga Week, δηλάδη 3GB για μία εβδομάδα

2. https://www.whatsup.gr/c/clickme/
https://youtu.be/wo0WaRDUOnc — στο 0:29 εμφανίζεται ένα instagram account,
το @thunder_thepuppy μπαίνοντας στο προφίλ του κουταβιού που παίζει στη διαφήμιση και έχει τηλέφωνο επικοινωνίας αν κάποιος θέλει να το υιοθετήσει. Έχει στο ινφο ένα link (www.whatsup.gr/c/clickme) το οποίο αν το πατήσεις, σε πάει σε κρυφή σελίδα του application και σου δίνει δώρο 2GB για social media για 30 μέρες – Κάντε ένα follow μπας και υιοθετηθει το σκυλάκι – νομίζω είναι πραγματικό

3. https://www.whatsup.gr/c/findme/
Το τρίτο easter egg είναι σε αυτό το video https://www.youtube.com/watch?v=CMwoY3lQ3hE
Στο 0.09 έχει μία πινακίδα με αυτόν τον σύνδεσμο www.whatsup.gr/c/findme.
Δίνει 5Gb για Video και Music Streaming

4.https://www.whatsup.gr/c/gift
10GB Καθε βραδυ για ενα μηνα
Φλας σκριν στο 0:06 https://youtu.be/jkWO9DaQOQQ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν έχω καταλάβει πως γίνεται.. Μπορείτε να μου το εξηγησετε πως μπορώ να τα κερδίσω;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.