Το Microsoft Surface Duo αποτελεί το Android smartphone της Microsoft με διπλή οθόνη, μια συσκευή που έκανε πριν από μερικούς μήνες το ντεμπούτο της στην αγορά. Πρόκειται στην ουσία, για όσους δεν θυμούνται, για το πρώτο Android smartphone που φέρνει το brand της Microsoft και είχε κυκλοφορήσει στα 1400 δολάρια αρχικά.

microsoft-surface-duo

Πλέον είναι διαθέσιμη από τα 699 δολάρια και με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι πολλές ιστοσελίδες μίλησαν εκτενώς και θεωρούσαν ως καλή τιμή τα 699 δολάρια. Και όμως δεν είναι. Πρόκειται για μια εντελώς αδιάφορη συσκευή, που από τη πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε πολλοί επαγγελματίες reviewers του χώρου την κατέκριναν για τα bugs, την υπερβολικά υψηλή τιμή, και το αδέξιο όπως το χαρακτήριζαν form factor.

Δυστυχώς, ακόμη και στα 699 δολάρια, δεν βλέπουμε τον λόγο κάποιος να την επιλέξει. Συνεχίζει να είναι ακριβή, δεν σου προσφέρει κάτι το ξεχωριστό, κάτι που να δικαιολογεί τόσα χρήματα, εκτός και αν είσαι περίεργος για το form factor και θέλεις να εξερευνήσεις την εμπειρία που υπόσχεται.

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.