Ποιος είπε πως θα τη γλίτωναν τα smartphones της Apple; Μετά τα Samsung Galaxy S20 και OnePlus 8 Pro, οι πράσινες οθόνες ήρθαν και στα iPhone 11.

Έχουν ξεκινήσει αναφορές ότι κάποια iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max εμφανίζουν ένα περίεργο πράσινο tint στις οθόνες τους. Δεν ξέρει κανένας ακόμα τι φταίει, αλλά οι περισσότεροι λένε πως το πράσινο tint εμφανίζεται για λίγα δευτερόλεπτα μετά το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου. Μερικοί λένε ότι το βλέπουν μόνο όταν έχουν ενεργοποιήσει το Dark Mode και το Night Shift.

Το πρόβλημα εμφανίστηκε σε κάποιους μετά την αναβάθμιση στο iOS 13.4.1, γι’ αυτό λένε ότι μάλλον είναι bug στο software. Επίσης, ορισμένοι από του χρήστες των iPhone 11 λένε πως το πρόβλημα λύθηκε μετά από επανεκκίνηση του smartphone.

Τελευταίο update: Στην αρχή ήταν μόνο τα iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max. Αργότερα, έγιναν αναφορές για την εμφάνιση της πράσινης οθόνης στα iPhone X. Επίσης, το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν όσοι τρέχουν iOS 13.4.1, iOS 13.5 και iOS 13.5.1. Αν το θέμα είναι στο software, τότε παίζει να διορθωθεί στο iOS 13.5.5.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.