Skip to content

Η Panasonic παρουσιάζει τηλεόραση LCD στις 65” με δυνατότητα 4K

Techmaniacs
Techmaniacs
Κοινοποίηση:
Η Panasonic παρουσιάζει τηλεόραση LCD στις 65” με δυνατότητα 4K

panasonic

Η Panasonic είναι μία από τις λίγες εταιρείες ηλεκτρονικών που δεν παράγει τηλεοράσεις ανάλυσης 4K αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό από ότι φαίνεται πρόκειται να αλλάξει. Ένας αναγνώστης στα AV Forums εντόπισε μερικές ιστοσελίδες λίγο πριν από την εκδήλωση της εταιρείας που επιδεικνύουν όχι μόνο μια επικείμενη τηλεόραση ανάλυσης 4K με κωδικό WT600, αλλά και χαρακτηριστικά του νέου προτύπου HDMI 2.0.

Οι τρέχουσες HDMI 1.4 υποδοχές μπορεί να διαχειριστούν μόνο περιεχόμενο 4K που τρέχει στα 30fps, η σελίδα αναφέρει πως το HDMI 2.0 θα υποστηρίζει τουλάχιστον 60fps. Η λεπτομέρειες της Panasonic WT600 λένε πως θα περιλαμβάνει υποστήριξη για DisplayPort 1.2, καθώς και κάποια εξτραδάκια, όπως πρόγραμμα περιήγησης για το web, media player, rendering engine και πιστοποίηση THX.

Το μόνο απογοητευτικό κομμάτι, όπως επισημαίνει το post, είναι ότι δεν υπάρχει κάτι που να προδίδει για 4K τηλεόραση της Panasonic που να διαθέτει OLED πάνελ. Η ομάδα του HDMI έχει προγραμματίσει μια συνέντευξη Τύπου για την Παρασκευή στην IFA ενώ η αντίστοιχη της Panasonic είναι τη Τετάρτη, οπότε δεν θα περάσει καιρός μέχρι να μάθουμε περισσότερα για τα δύο αυτά πράγματα, και πως οι υπόλοιποι κατασκευαστές σκοπεύουν να αντιδράσουν.

Πηγή

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Techmaniacs

Techmaniacs

Το πρώτο account στο techmaniacs.gr με άρθρα από τα πρώτα βήματά μας!

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.