Κάποιος φαίνεται πως έχει χάσει τα λογικά του εκεί στην Microsoft, όχι τόσο για το ότι οι παλιές συσκευές της εταιρίας ανέβηκαν στο Microsoft Store για πώληση, αλλά κυρίως λόγω των τιμών τους. Μιλάμε για συσκευές του 2015, που ήταν μεγάλη αποτυχία για την εταιρία από άποψη πωλήσεων, ενώ τώρα το λειτουργικό έχει εγκαταλειφθεί.

Η πιο πιθανή εξήγηση είναι πως η εταιρία προσπαθεί να αδειάσει τις αποθήκες της, όμως σε αυτές τις τιμές δεν το βλέπουμε να συμβαίνει σύντομα. συγκεκριμένα τα μοντέλα που βγήκαν προς πώληση είναι τα Lumia 950, Lumia 950 XL, Lumia 550 και το Lumia 650.

Το μεγαλύτερο και πιο δυνατό από αυτά, το Lumia 950XL θα έρθει στα $499, με 5.7 ίντσες οθόνης, ανάλυσης QHD και τον Snapdragon 810. Φωτογραφικά έχει 20MP κάμερα με διάφραγμα f/1.9 και OIS.

Το Lumia 950 θα έρθει στα $399 kai to Lumia 650 στα $199. Τέλος το Lumia 550, με το πολύ αδύναμο hardware θα έρθει στα $139.

Πραγματικά η τιμολογιακή πολιτική δεν έχει καμία απολύτως λογική, οπότε αυτό είναι άλλη μια λάθος κίνηση από την Microsoft.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.