Η Honor παρουσίασε το Magic V2 στην IFA 2023, την περασμένη εβδομάδα, και ξεκαθάρισε ότι θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το λεπτότερο bookstyle foldable smartphone στον κόσμο. Αν και η εταιρεία δεν αναφέρθηκε στην τιμή της συσκευής, είπε ότι θα τη διαθέσει εκτός Κίνας το πρώτο τρίμηνο του 2024.

Τώρα, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, George Zhao, έδωσε μια ιδέα για την τιμολόγηση του αναδιπλούμενου τηλεφώνου, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο GSM Arena. Ο Zhao δήλωσε ότι η τιμολόγηση του Magic Vs θα ήταν μια “καλή αναφορά” για την παγκόσμια τιμή του Magic V2.

Το Honor Magic Vs κυκλοφόρησε παγκοσμίως τον Μάρτιο του 2023, με τιμή 1.599€. Οπότε, αν το Magic V2 βρεθεί στο ίδιο εύρος, τότε θα είναι κατά 300€ φθηνότερο από τον ανταγωνισμό, δηλαδή, τα Google Pixel Fold και Samsung Galaxy Z Fold 5.

Honor Magic V2 Lite

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και μια αύξηση της τιμής του Magic V2 κατά 100€, που θεωρείται σημαντική, δεν θα επηρεάσει το γεγονός ότι το νεότερο bookstyle foldable smartphone της κινέζικης εταιρείας δεν θα είναι απλά το λεπτότερο του κόσμου, αλλά και το φθηνότερο – ή ένα από τα φθηνότερα – της παγκόσμιας αγοράς.

Η χαμηλή τιμή έρχεται με μικρές εκπτώσεις. Για παράδειγμα δεν υπάρχει ασύρματη φόρτιση και κυρίως αντοχή σε νερό και σκόνη – τουλάχιστον όχι πιστοποιημένη. Βέβαια, το Magic V2 έχει αρκετές δυνατές αντιπροτάσεις στις φαινομενικές ελλείψεις του.

Πρώτα από όλα, έχει 5.000mAh μπαταρία που φορτίζει ενσύρματα στα 66W, Snapdragon 8 Gen 2, υποστηρίζει stylus, έχει σημαντικά μειωμένη πτυχή στην εσωτερική οθόνη, και ένα ευέλικτο σύστημα καμερών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.