Η Samsung δεν περιμένει να πουλήσουν τα Galaxy Note 20, για ευνόητους λόγους. Όμως, δεν περιμέναμε ότι η εταιρεία θα αποφάσιζε να πουλήσει τα Samsung Galaxy Note 20 φθηνότερα από τα Galaxy Note 10.

Η νοτιοκορεάτικη ιστοσελίδα Naver αναφέρει ότι τα Samsung Galaxy Note 20 θα είναι ελαφρώς πιο οικονομικά από τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς. Το Galaxy Note 10 είχε τιμή εκκίνησης στη Νότια Κορέα KRW 1.25 εκατομμύρια ή κάπου στα 922 ευρώ, και η τιμή εκκίνησης του Galaxy Note 10+ ήταν KRW 1.5 εκατομμύρια ή κάπου στα 1.106 ευρώ.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι οι τιμές εκκίνησης των Samsung Galaxy Note 20 και Galaxy Note 20+ θα είναι στη Νότια Κορέα KRW 1.20 εκατομμύρια ή κάπου στα 885 ευρώ και KRW 1.45 εκατομμύρια ή κάπου στα 1.069 ευρώ, αντίστοιχα. Αυτό είναι μία διαφορά KRW 0.05 εκατομμύρια ή κάπου στα 37 ευρώ, την οποία έχουμε ξαναδεί, αλλά μέχρι τώρα οι αναλυτές έλεγαν ότι αντικατοπτρίζει την αύξηση των τιμών και όχι την πτώση.

Δεν γνωρίζουμε πώς μπορεί να μεταφράζονται αυτές οι διαφορές στις τιμές Ευρώπης, αλλά θεωρούμε λογική τη μείωση και όχι την αύξηση των τιμών. Οι εταιρείες δεν περιμένουν καλές πωλήσεις γιατί οι καταναλωτές απλά δεν ρισκάρουν να επενδύσουν τόσα χρήματα σε ένα τηλέφωνο, την τρέχουσα περίοδο. Υπομονή μέχρι τις 5 Αυγούστου που θα γίνει το Unpacked event των Samsung Galaxy Note 20.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.